topcegalapitas ingyenesen, még a vacsorára is marad pénzünk!

Tudtad, hogy a topcegalapitas segítségével akár ingyenesen is alapíthatsz céget? Nagyon sokan nem tudják, hogyan kezdjenek neki egy Kft. alapításába és feleslegesen nagy költségekbe verik magukat. Ezzel a szuper céggel azonban egy percet sem kell aggódni, ugyanis az adminisztráció után még arra is marad pénzed, hogy elmenjetek a haverokkal egy nívós helyre megvacsorázni. Ugye, milyen jól hangzik? Ha pont céget szeretnél alapítani, de még nincs kiinduló pontod, hogy hova és merre, akkor a legjobb helyen jársz. A topcegalapitas segítségével egészen biztosan nem fogsz mellényúlni és kedvező ajánlatokat is adnak a számodra. Nem is beszélve a szuper csomagokról, amik közül lehet választani, és kettő esetén a cégalapítás ingyenes lesz. Ha érdekelnek a részletek, akkor mindenképpen olvass tovább, de el is látogathatsz a honlapjukra, hogy már eleve a profiktól tanulj!

Először is: van már székhelyed? Az se gond, ha nincs. Csak a vállalkozói ambícióidat kell hoznod és a személyi okmányaidat, semmi mást! A topcegalapitas.eu ugyanis még erre is gondolt, hiszen székhelyszolgáltatással is rendelkeznek, tehát neked nem muszáj a saját neveden lévő telephellyel rendelkezned. Ezen felül azt is választhatod, hogy budapesti székhelyet szeretnél, vagy Újlengyelben legyen a céged bejelentve, ahol az iparűzési adó mértéke 0%. Neked csak ki kell választanod azt a csomagajánlatot, amit a legkedvezőbbnek ítélsz meg a számodra és a jövőbeli vállalatod számára és már kezdődhet is a munka.

Ennyi lenne az egész?

Természetesen az adminisztrációs folyamata előtt többször is le kell majd ülnöd a könyvelőddel, akár az ügyvéded véleményét is kikérheted néhány dologról. A lényeg az, hogy hozzájuk már felkészülve érkezz és tudj válaszolni minden kérdésre. Tudd azt, hogy ki lesz a tulajdonos, illetve ki lesz az ügyvezető. Amennyiben csak a Tiéd lesz a cég és Te is leszel az ügyvezető, akkor sima dolgod van, ezzel sem kell törődni. Ellenőrizzétek le, hogy minden feltételnek eleget teszel-e, mielőtt belevágnál a dologba. Ezt könnyedén megteheted a topcegalapitas honlapján, ahol részletesen le van írva, hogy melyik pozícióra milyen feltételekkel helyezhetünk személyeket.

Amennyiben minden ki van találva, akkor jöhet a cég bejegyzése, mely nagyjából 1 órát fog igénybe venni az idődből a konzultációval együtt. Itt minden nagyon gördülékenyen megy, hiszen nem akarják vesztegetni a drága idődet. A székhelyhez igazoló lapot is kapsz, kihelyezik a cégtábládat és minden oda érkező postai küldeményt is elküldenek neked szkennelve. Semmi miatt nem kell majd aggódnod, ami a székhelyeddel kapcsolatos, hiszen egy végtelenül profi csapat fog majd gondoskodni mindenről. Ugye téged is meggyőztelek arról, hogy ők jelentik a legjobb választást egy kezdő vállalkozó számára?

Látogass el az oldalukra még ma és tájékozódj a különböző csomagajánlatokról és feltételkről. Kft és Bt alapításban is tudnak segítséget nyújtani, azonban az oldalukon még számtalan nagyon hasznos cikk található, amikből további információkhoz is hozzájuthatsz a cégalapítással kapcsolatban. Ne késlekedj hát, a jövőnek szüksége van még egy remek vállalkozóra!