Szép fogsorral étterembe járni is jobb

Alapvetően van egy egészséges önbizalmam. Nem tartom magam csúnya lánynak, és a pasik körében is egészen népszerű vagyok. Van azonban egy olyan része a testemnek, amivel egyáltalán nem vagyok elégedett: ez pedig nem más, mint a fogsorom.

Amikor egy srác elhív randizni egy elegáns étterembe (ez a kedvenc randiprogramom, akárki akármit mond), mindig azon kapom magam, hogy igyekszem minél kevesebbet mutatni a fogaimból evés és beszéd közben egyaránt. Tudom, hogy nem kellene szégyellni, mert nem tehetek róla, de azt is tudom, hogy ellene viszont tudnék tenni.

A minap rá is kerestem arra, hogy esztétikai fogászat budapest, hátha kiad valami jó helyet, ahol segítenének rendbe hozni a girbegurba fogsoromat. Így találtam meg a Fogorvos Budapest oldalát, amely mintha a gondolataimban olvasott volna, rögtön választ adott a még meg sem fogalmazott kérdéseimre: megtudtam, hogy milyen alapelvek szerint működnek, és mivel ez szimpatikus volt, tovább olvastam. Nem kellett sokáig görgetnem, mire a hasznos információk között megtaláltam az esztétikai kezeléssel kapcsolatos rövid, lényegre törő írásukat. Volt itt szó fogszabályozásról, fehérítésről, fogpótlásról: manapság már semmilyen technológiai akadálya nincs annak, hogy a fogsoromat tökéletessé varázsolják.

Talán meglepő lehet néhány olvasómnak, hogy mennyit áradozok egy fogászatról, de higgyetek nekem: túlzás nélkül azt mondom, hogy ez a legjobb esztétikai fogászat budapesten, amit csak találhattam. Ráadásul az áraik sem olyanok, hogy ne engedhetné meg magának az ember. Persze, egy fogszabályzó például nem olcsó mulatság, de a weboldalukon feltüntetett árak alapján biztos vagyok benne, hogy ők nem lehúzni akarnak a pénzemmel, hanem valóban a legjobb ellátást nyújtani a fogsoromnak (és ezáltal nekem is).

Már foglaltam is időpontot a Fogorvos Budapest weboldalán keresztül, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a végeredménye ennek a folyamatnak. Ha ezen a profinak tűnő csapaton múlik, akkor bizonyára egy tökéletes fogsor vár rám. Alig várom már az első olyan randit, amin már szépen állnak a fogaim, és nyugodtan ehetem a finomabbnál finomabb ételeket valami menő étteremben.