Szép bőrtáskával jelenhetünk meg bármilyen étteremben

Sok étteremben jártam már életemben. Ennek a fő oka az, hogy egyetemistaként nem volt túl sok időm magamra főzni. Egyébként is, azt vettem észre, hogy ellentétben a tévhittel, a fővárosban egész jól lehet spórolni még éttermekkel is. Persze ehhez tudni kell azokat a helyeket, ahol a minőség és az olcsó árak nem zárják ki egymást. Bármilyen meglepő, én találtam is párat és nagyon boldog voltam miatta.

Gyerekkoromban az étterembe menés egyet jelentett valami elitizmussal. A nagymamám vitt el mindig minket és úgy gondolta, hogy azok az éttermek a legjobbak, ahol szép, arannyal borított székekben ülhetünk. Vicces, hogy a mostani trendek pont ellene mennek ezeknek az előítéleteknek. A legnevesebb éttermeknek sem az az elsődleges célja már, hogy „puccosan” nézzenek ki. Ettől függetlenül, azért néha jó elmenni egy ilyen helyre, különösen, ha randiról van szó.

Egy ilyen randi során pedig nem szeret az ember rosszul kinézni. Bár, már pár éve együtt vagyunk a barátnőmmel, úgy gondoltam, hogy ideje elvinnem egy szép étterembe. Viszont emlékeztem, hogy már egy ideje panaszkodik arra, hogy csúnya a táskája. Nem vagyok egy női bőrtáska szakértő, ezért úgy gondoltam, hogy egy olyan platformot fogok használni a megkeresésére, amit már ismerek. Ez pedig az internet volt.

Felmentem a netre, beírtam a keresőbe, hogy női bőrtáska és az elsők között egy Cipőmarket nevű oldalt ajánlott. Bár a neve azt sejtetné, hogy csak cipők vannak itt, már a leírásból láttam, hogy ez az oldal sokkal több ennél. A legfőbb érvem azonban amellett, hogy rákattintsak, az volt, hogy a keresési találatok között egészen előkelő helyen szerepelt.

Mikor felléptem az oldalra, rájöttem, hogy kiérdemelt volt a pozíciója. Az oldal színei kellemesek a szemnek. Olyan, mintha egy szép, stílusos boltba lépnénk be. Itt azonban nincsen tömeg, nincs meleg, nem kell szatyrokat cipelnünk. Szóval egy olyan környezet, ahol az ember valóban békésen vásárolhat. Ez nekem nagyon fontos volt, mivel főleg emiatt nem tudtam rávenni magamat idáig arra, hogy elmenjek női bőrtáskát venni a barátnőmnek.

Itt azonban egy csapásra megoldódott minden korábbi problémám. A választékra egyáltalán nem lehet panasz. A legfontosabb azonban az, hogy egyáltalán nem éreztem azt, hogy a sok termék között el lennék veszve. Ez annak köszönhető, hogy az oldal kialakítása nagyon profi és felhasználóbarát. Különböző szűrőket és rendezési elveket tudunk használni a táskákra, ha csak azokat szeretnénk látni, amelyek a mi igényeinknek megfelelnek.

A másik hihetetlen dolog, hogy milyen jó árakkal rendelkeznek. A női bőrtáska választékban egy olyat nem találtam, aminek silány lenne a minősége. Ettől függetlenül olyan árakon mozognak ezek a táskák, amelyeket a boltokban el sem tudnánk képzelni. Ennek örültem, hiszen így még valamire be tudtam ruházni a barátnőmnek. Az akciós árat egyébként mindig jól láthatóan kiírják. Tehát azzal nem lesz gondunk, hogy véletlenül össze fogjuk keverni az eredetivel. Ráadásul még százalékban is kiírják az engedmény mennyiségét.

Engem ez a sok pozitívum meggyőzött arról, hogy a Cipőmarket egy jó választás lehet, női bőrtáska vásárlásakor. Be is helyeztem a kosaramba a kiszemelt táskát. A rendelés menete pár kattintással le is volt rendezve. Nem okozott semmi gondot kitölteni a szállítási adatokat, majd kiválasztani a fizetési módot. A termék, pár nap múlva megérkezett és a barátnőm nagyon meg volt elégedve vele.