Melegít is a látványkandalló?

Mi az hogy! Egy étteremben ilyen mellett ültünk, és annyira kellemes volt (melegítés és látvány/hangulat szempontjából is), hogy otthonra is akarunk egy ilyet.

Sokszor merítettünk már amúgy is ihletet a kedvenc éttermünkből, aminek úgy szeretjük a hangulatát, hogy azt jó volna otthonra is importálni, és végül megtaláltunk a futesrendszerek.hu-t, ami a haladó megoldásokban élen jár.

Az ilyesmiben is, mint látványkandalló, meg még minden másban, ami az elektromos fűtéshez kapcsolódik. Vannak a választékukban infratechnológiás dolgok, és hőszivattyúk, na meg a napelem rendszer és az elektromos fűtésrendszer olcsó villanyárammal való megtámogatásában is jeleskednek. Mind ötletek, mind kivitelezés terén!…

Ismerek olyat, akinek korábban akkora kapacitású napelemrendszert építettek, hogy ő már semmit sem fizet a fűtésért, mióta maga a rendszer is teljesen villanyáramos és nem használ gázt. Ha tetszik bármi ezek közül, mint ötlet, kattintsatok: napelem rendszer és az elektromos fűtésrendszer.

A látványkandallóra visszatérve… Ez egy igazán érdekes, nagyon trendi, de tényleg igazán hasznos és takarékos dolog is. Két fajtája lehet: a levegőt előre fújó, és a levegőt önmagából felfelé kiadó típus. Fürdőszobába értelemszerűen nem valók, de a hangulatfelelősek könnyen lehetnek a hatékonyságuk mellett más helyiségekben. A meleg levegőt felfelé fújók falra rögzíthetők, mindegyik relatíve gyorsan telepíthető, mint általában a futesrendszerek.hu által forgalmazott dolgok (nem kell házfelújítás-, vagy átépítésszerű munkálatokra gondolnunk velük), és leszámolhatunk a csövekkel, rengeteg bonyodalmat okozó kéményekkel is a házban. A látványkandalló látvány-alkatrészei, és a hatásosságát biztosító elemei többnyire külön használhatók, alkalmazhatók.

Mindenképpen javaslom ezen társaság felkeresését, amely napelem rendszer és az elektromos fűtésrendszerek terén a jövőt hozza el mindenki otthonába!