Hőszivattyúval az étterem fenntartása is gazdaságosabb lett

Egy új étterem nyitása mindig fantasztikus dolog, akkor is ha egy kisvendéglőről van szó, alig pár asztallal és akkor is, ha egy nagyobb hely nyitja meg a kapuit. Sok-sok tervezés, gondolkodás, álmodozás előzi meg, míg a nyitva tábla kikerül egy étteremre. Nemrégiben én is részese lehettem egy ilyen élménynek, igaz, hogy nem sok részem volt benne. A nagynéném családja nyitott újabb éttermet, én pedig segítettem, amiben csak tudtam. Az egyik ilyen dolog a hőszivattyús rendszer kiépítése volt.

Mivel új épületről van szó, voltaképp egy családi házról, aminek az alsó részében kapott helyet az étterem, ezért adódott a kérdés, hogy hogy lehetne csökkenteni a fűtési költségeket. Egy újépítésű ingatlannál, legyen az családi ház, vagy étterem, vagy akár a kettő egyben, mindig felmerül a kérdés, hogy hogy is lehetne csökkenteni a rezsiköltségeket. A hőszivattyú az egyik legjobb megoldás, hisz környezetbarát, folyamatosan megújuló zöld energiát használ, nincs károsanyag-kibocsátás, nincs környezetszennyezés. Ráadásul még költséghatékony is, hisz 1 kWh energiából 3-4 kWh hőenergiát állít elő. Emellett napelemes rendszerrel kombinálva akár nulla forintos villanyszámla is elérhető. A nagynénémék örültek a felvetésemnek, hogy hőszivattyús rendszert építtessenek ki, és fel is keresték a Klímaglobál Kft.-t.

TNG-AIR hőszivattyúk – minőségi cseh gyártmány, kizárólag nálunk! Egyedül a Klímaglobál Kft. forgalmazza ezt a csúcsminőségű márkát, ami kedvező árával egyre népszerűbb a vásárlók körében. Ha hőszivattyú rendszer kiépítését tervezzük, nem érdemes kockáztatni, kísérletezni. A TNG-AIR hőszivattyúk – minőségi cseh gyártmány, kizárólag nálunk! azonban nem lehet mellé lőni. Ezeket a hőszivattyúkat Csehországban gyártják. Kiváló minőség, megbízhatóság, tartósság, ezek a legfőbb tulajdonságai. Még nem terjedtek el annyira, mint a nagyobb múlttal rendelkező márkák, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne jó a minősége. Sőt. ATNG-AIR hőszivattyúk – minőségi cseh gyártmány, kizárólag nálunk! komoly minőségellenőrzésen és tesztelésen esnek át, csúcsminőséget képviselnek a hőszivattyúk piacán. Nem utolsó sorban pedig kedvező az áruk is.

Az alkatrészellátás is garantált, így nem kell attól tartani, hogy egy esetleges meghibásodás esetén alkatrész nélkül maradunk. Hazánkban ma egyedül a Klímaglobál Kft.-nél érhetők el a TNG-AIR hőszivattyúi, melyre akár hét év garancia is elérhető.

A nagynénémék emellett a márka mellett döntöttek és egyáltalán nem bánták meg. Így nyitották meg saját éttermüket, saját otthonukban, ami a kezdetektől népszerű a vendégek körében. Nem csak az ételek finomak, a környezet is hangulatos, kedves és nem mellesleg környezetbarát. Nem csak azért, mert nem használnak műanyag evőeszközöket, szívószálakat és környezetbarát módon működtetik a konyhát. Hanem azért is, mert zöld energiát használnak, nem terhelik a bolygót, és ezzel még pénzt is megtakarítanak.