Étteremben bojler bekötésről beszélgettünk

Egyik héten a barátommal étterembe mentem, és ott sok minden szóba került. Például kérdeztem tőle, hogy van – e valaki, akiről ő tudja, hogy vállal bojler bekötést. Rögtön rá is vágta, hogy ő már jó ideje a vizgazfutesszerelo24.hu ügyfele, például a bojler bekötés is gyerekjáték nekik. Egy olyan cégről van szó, akik több, mint 30 éve vannak a piacon, ez idő alatt szedtek magukra némi tapasztalatot.

Mikor az ő bojlere meghibásodott, rögtön a céget hívta, mert van 24 órás szolgálatuk is, illetve akár egy órán belül is a helyszínre tudnak menni. A 24 órás szolgálat azt jelenti, hogy ha nagy a vészhelyzet, bármikor kijönnek elhárítani a problémát. Szerintem ez nagyon hasznos szolgáltatás, hiszen mind tudjuk, hogy a vészhelyzetek mindig a legrosszabb időpontban szoktak megtörténni. Jó, ha tudunk egy cégről, akik ilyenkor is haptákban állnak.

Mondta a barátom, hogy a weboldalukon is olvasta, hogy ha elromlott a bojler, akkor nem érdemes házi barkácsolásokkal próbálkozni, mert ha nem szakember végzi, az balesetveszélyes tud lenni. Olyan gyors és profi a cég, hogy nem is érdemes a saját testi épségünket kockáztatni az otthoni kontárkodással.

A barátom tanácsára felhívtam a weboldalukon található telefonszámot, és kérdeztem, hogy vállalnak – e bojlet bekötést. Szerencsére igennel feleltek, és elég rövid időn belül ki is jöttek, és megoldották a problémámat. Így mindenkinek csak ajánlani tudom őket.