Egy új ruhához nehéz megfelelő táskát találni

A férjemmel találkozni fogunk a legjobb barátainkkal az egyik legkedveltebb éttermünkben. Ez egy tipikus amerikai étterem, ahol fantasztikus steakeket, amerikai pizzákat, hatalmas hamburgereket, hagymakarikákat és hasonlókat lehet kapni. Nem éppen egy vegán helynek tűnik, de itt még rájuk is gondoltak, ugyanis az ő követelményeiknek megfelelő ételeket is kínálnak.

A férjem itt a hamburgereke esküszik, én meg általában mindig valamilyen steaket rendelek innen magamnak. A másik opció az, hogy közösen rendelünk egy pizzát és ketten megesszük. Marha nagyok az adagok, így egy pizza kettőnknek is bőven elég szokott lenni.

Úgy döntöttem, hogy vásárolok egy új ruhát és abban fogok elmenni ide a következő alkalomra. A barátaink, akikkel találkozni fogunk, egy évig külföldön voltak, így gondoltam jobban kiöltözök az alkalomhoz. Főleg, ha már ilyen jó kis étterembe látogatunk. Csak arra kell majd vigyáznom, hogy nehogy leegyem az új ruhámat, ami könnyen előfordulhat a sok szaftos étel miatt.

Nem sokkal az alkalom előtt tudatosult bennem, hogy nincs az új ruhámhoz passzoló táska. Gyorsan szereznem kellett valahonnan egy női táskát.

Szerencsére már ismerem egy ideje az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! internetes weboldalt, ahonnan rendszeresen rendelni is szoktam.

Már rögtön az első alkalommal éreztem, hogy ezen a helyen érdemes lesz a jövőben is vásárolnom, így nem is vártam sokat a regisztrációval. A regisztrációnak köszönhetően a vásárlások sokkal egyszerűbbé és gyorsabban fognak történni, hiszen így elég csak egyszer megadni a vásárlási és a szállítási adatokat. Azért az mindenképpen jó pont, hogy nem kötelező a regisztráció, hiszen vannak olyanok, akik ezt csak később tennék meg.

Ennek az online áruháznak az internetes felületén minden lényeges információt megtalálhatunk, ami a vásárláshoz szükséges.

A szállítás teljesen ingyenessé válik, ha a vásárlási összegünk eléri legalább a 15 ezer forintot. Két módon is hozzájuthatunk a megrendelt termékekhez: átvételi pontok segítségével vagy csomagküldő szolgálaton keresztül. Én már mindkét módszert kipróbáltam és egyikkel sem volt soha gondom. A csomagokat mindig időben és épségben vehettem át.

A fizetés szintén hasonlóan nagyon egyszerű, ahol van mód az előreutalásra, az utánvételre és a bankkártyás fizetésre is.

Az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! termékei közül számos esetben fedezhetünk fel magunknak különböző kedvezményeket. Ezek általában 5 és 20 % között mozognak. Ez azonban még nem minden, ugyanis bevezettek egy hűségpont rendszert is, a regisztrált vásárlók számára. Ennek az a lényege, hogy a vásárlások során pontokat gyűjthetünk, melyeket aztán a későbbi vásárlásaink alkalmával felhasználhatunk további kedvezmények céljából. Én, mint régi felhasználó, már igen jelentős összegeket spóroltam meg ennyi idő alatt.

Az eredeti témához visszakanyarodva nekem egy sárga színű táskára volt szükségem az új ruhámhoz. Az oldal termékszűrője segítségével egyszerűen csak bejelöltem a sárga színt és már fel is dobta a lehetőségeimet. A termékeket rácsnézetben és listázva is áttekinthetjük, attól függően, hogy melyik a szimpatikusabb a számunkra.

Én egy Tamaris márkájú női válltáskát néztem ki magamnak. A képek alapján megfelelő képet kaphatunk a kialakításáról és a méreteiről, de természetesen ezeket az adatokat számszerűen is közlik a termékleírásban.

Mikor ezt a terméket figyeltem, az oldal felkínált hasonló darabokat is. Ezeknek is utána jártam, de végül maradtam az eredeti elképzelésnél. Mindenesetre díjazom az oldal segítőkészségét a vásárlói számára.