Egy baráti vacsora közben gondolkodtam a cégalapításról

Nemrég nyílt egy új étterem a belvárosban, így a barátnőmmel úgy döntöttünk, hogy elmegyünk és kipróbáljuk. Anna igazi ínyenc, minden új dolgot megkóstol, de én inkább a régi bejáratott dolgok híve vagyok. Mikor kipróbálok valamit, ami eltér a szokásostól, az általában azért van, mert Anna rávesz engem. Ezen az új helyen is így kötöttem ki.

Egészen különleges étterembe kerültem. A barátnőm azt mondta, hogy ez valami fúziós konyha, amiben megtalálhatóak az ázsiai, az európai és mit ki tudja milyen elemek. Én desszertnek egy olyan tálat kértem, melynek az elemei gyümölcsből és csokoládéból álltak. Ezek úgy voltak összerakva, mintha sushik lennének. El kellett ismernem, hogy ez egy nagyon kreatív ötlet volt az étterem részéről.

Ilyenkor mindig eszembe jut az, hogy az emberi kreativitás mikre nem képes. Egy jól kitalált ötlet akár egy vállalkozás alapját is jelentheti. Nagy kár, hogy sokan inkább bele sem vágnak a vállalkozásba, mert elriasztják őket a hivatalos teendők és a kezdő költségek.

Pedig ebben komoly segítséget lelhetünk magunknak, ha igénybe vesszük a székhelyszolgáltatás pest megye szolgáltatói csomagot. Ennek keretében olyan lökést adhatunk a vállalkozásunknak, mely könnyen jelentheti a különbséget a siker és a bukás között.

Már azzal is rengeteg hasznos információt szerzünk, ha csak fellátogatunk a weboldalukra. Ezen az internetes felületen könnyedén eligazodhatunk és minden tudnivalót gyorsan elérhetünk.

Külön kiemelném az oldalukon található blogot, ahol több releváns tartalmú cikket találhatunk a cégjoggal és cégalapítással kapcsolatos témában. Találhatunk itt írásokat az adózássással, a cég név kiválasztásával, az elektronikus cégalapítással és több más topikkal kapcsolatban is.

Mit is érdemes tudnunk erről a kiváló szolgáltatóról?

Számtalan olyan információt megtaláltam róluk, ami megerősítette a bizalmamat az irányukba.

Az egyik ilyen fontos pont az, hogy 11 éve töretlenül jelen vannak a piacon és egy nagyon komoly ügyfélbázist építettek ki ez idő alatt maguknak.

Ki kell emelnem azt, hogy egy nagyon komoly Európai cégminősítő vállalat AA kategóriába sorolta ezt a szolgáltatót. Nem sok hiányzik már nekik a következő – a legjobb – minősítéshez, melynek megszerzésén keményen dolgoznak. Ez a minősítés garantálja azt, hogy egy pénzügyileg megfelelő hátterű székhelyszolgáltatóról beszélhetünk, ami a cég profilját tekintve kiemelten fontos.

A NAV és más magyar hatóságok által nyilvántartott és jogilag teljesen elismert székhelyszolgáltatóról van szó. Ez a cég külön figyelmet fordít a folyamatosan változó jogi környezetre is, amire mindig időben és megfelelően reagál. Ennek eredményeként biztosak lehetünk benne, hogy nem csak pénzügyileg, de a hatóságok szempontjából is egy jogilag szilárd szolgáltatóról beszélhetünk.

A cég honlapján láthatjuk, hogy kétfajta szolgáltatást is nyújtanak. Annak eldöntése, hogy egy adott társaságnak melyik a megfelelőbb, sok mindentől függ, de ennek meghatározásában segítséget fogunk tőlük kapni.

Személy szerint a székhelyszolgáltatás pest megye lehetőségének jártam jobban utána. Ennek keretében biztosítanak a cégünk számára egy székhelyt, ami teljes egészében megfelel a hatóságok által támasztott követelményeknek. Gondoskodnak a levelek fogadásáról, tárolásáról és azoknak a továbbküldéséről is. Ami nagyon fontos, hogy a hatósági kényszerintézkedésekkel szemben is fellépnek, így nekünk ezekre nem lesz gondunk. Ezen kívül még egy tárgyalótermet is használhatunk, ha szükségünk van rá. Külön figyelmet szentelnek arra is, hogy a cégtábla a megfelelő módon legyen elhelyezve, ugyanis erre is külön szabályok vonatkoznak.A terem igénybevétele esetén ráadásul egy hónapig ingyen kapjuk meg a székhelyszolgáltatást.