Ebéd közben jönnek a jó ötletek, akár vállfájdalom megoldására is

Egy étteremben ebédeltünk a férjemmel egy nap, amikor belehasított a vállamba a fájdalom. Sajnos nem volt új dolog, akkor az elmúlt időszakban igen sokat fájt a vállam a helytelen testtartásom miatt, ami már saját magamnak is feltűnt. Hát még mások mit láthattak! Mikor kihozták az ételünket, épp erről panaszkodtam a férjemnek. Pedig elkezdtem nemrég táncórákra is járni, mert azt hallottam, hogy az jelentősen javítja az ember tartását. Persze a sport mindig jó, na meg a tánc képében egy olyan mozgásformára leltem, amit tényleg szenvedélyesen tudok űzni. Miközben az ételünket fogyasztottuk az étteremben, a férjemnek beugrott, hogy az egyik barátja, aki hasonló gondokkal küzdött, mesélte, hogy masszázsra kezdett járni. Elmondása szerint nagyon nagy változást hozott az életminőségébe. A kérésemre megígérte, hogy meg fogja kérdezni a barátját, hova jár, hiszen egy próbát mindenképp megért.

Miután véget ért az ebéd, és sétáltunk az autóhoz, a férjem ígéretéhez hűen fel is hívta a barátját. Ő elmondta, hogy szerinte, ha masszázsra van szüksége az embernek, akkor mindenképp a https://karmathaimasszazs.hu/vallmasszazs a megfelelő masszázsszalon. Megtudtam, hogy a férjem barátját elsőként, amikor odament a helyre, az atmoszféra fogta meg. Azt mondta, hogy semmihez nem volt hasonlítható az a hangulat, amit az autentikus thai berendezés áraszt magából. Szerinte az életben egyszer mindenkinek meg kellene tapasztalnia ezt. Ennek nagyon örültem, de mindenképp szerettem volna kicsit többet megtudni magáról a vállmasszázsról is.

A weboldalukon böngészve nagyon sok olyan dolgot olvastam, ami egészen addig ismeretlen volt előttem. Azt például sosem gondoltam volna, hogy egy vállmasszázs nem csak a testre és a lélekre lehet hatással, hanem a szellemi teljesítőképességre is. Egy helyesen végzett, jó masszírozás az embert akár boldogabbá is teheti, mert endorfin szabadul fel a testben. Éppen ezért ajánlják ezt azoknak, akik alvászavarral küzdenek, vagy hajlamosak a szorongásos, depressziós időszakokra. Szerintem a szolgáltatáson kívül már csak a környezet is jó hatással lehet az emberekre. Hiszen nagyon nem a megszokott hangulat várja az ellazulni vágyókat, ugyanis a thai kultúra nagyon különbözik az általunk megismert és jól megszokott magyar kultúrától. Bizony lehetnek olyan dolgok is, amik számunkra idegenek, de mindig nyitottnak kell lenni az új felé, hiszen sosem tudhatjuk, hogy milyen hasznunk származhat belőle. A szakértelmüket sem kell szerencsére megkérdőjeleznünk, ugyanis az itt dolgozók hosszú évekig képezik magukat, mielőtt dolgozni kezdenek. Ez a tudás áll a mai tudomány korszerű ajánlásaiból és álláspontjából, a másik fele pedig a thai tudáson alapszik, ami évezredes gyökerekkel rendelkezik. Mivel kicsit izgulósabb vagyok új, idegen helyzetekben, szerettem volna, ha a férjem is velem tart az első alkalommal. Nem tudtam, hogy ezt hogy is lehetne megoldani, de szerencsére láttam a https://karmathaimasszazs.hu/vallmasszazs oldalán, hogy van páros masszázs lehetőség is. Szerintem ez akár egy nagyon jó ajándékötlet lehet, mert kevesen szánják rá magukat arra, hogy elmenjenek egy testet – lelket ellazító masszázsra. Legalább is biztosan nem annyian, mint amennyinek szüksége lenne rá. Pedig erre aztán tényleg nem kellene sajnálni a pénzt, hiszen az egészségünkről van szó. De tudom, hogy megy ez, mindig van fontosabb dolog, mint ez a „luxus”. Pedig jó lenne, hogyha az emberek átállítanák a gondolkodásukat, hogy ez a mai világban már nem luxus dolog, hanem az egészség megőrzésének egyik pillére lehet. Éppen ezért én sem haboztam, foglaltam is időpontot magamnak és a férjemnek is.