Defektemre gyors megoldást kellett találnom

Mióta az eszemet tudom, baleset -és persze defektmentesen vezettem imádott motorommal, bár utóbbi valójában természetesen a szerencsének volt betudható, semmint vezetési képességeimnek – merthogy elég nagy távokat is megtettem. Szerencsére ez sokáig így is ment, olyannyira, hogy még külföldre sem féltem motorral elindulni – persze sajnos minden jónak vége szakad egyszer, így esett meg az is, hogy egy teljesen rutinnak számító bevásárlásról az utolsó métereket hirtelen úgy kezdtem el megtenni, hogy az egyik motorgumim ereszteni kezdett.

Remek, gondoltam, és meg kellett állapítanom, hogy a gumi valószínűleg menthetetlen állapotba került, így mihamarabb intézkednem kellett. Erre a helyzetre ismertem egy tutibiztos megoldást, mert egy kedves barátom nemrégiben így járt és tőle kaptam meg a motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire keresőszót, amit, mivel nekem is gyorsan kellett megoldás, nem habozva felkerestem a gyors szállítás reményében. Szerencsére nem is kellett csalódnom, mert ahogy a webáruház ígérte, már 2 napon belül nálam is volt a megrendelt motorgumi, aminél még kártyás fizetésre is volt lehetőségem, így nem kellett az utánvéttel vagy épp banki előre utalással bajlódni.

Nagyon örültem, hogy folyamatosan kaptam értesítéseket a rendelésem állapotáról, illetve arra is volt lehetőség, hogy egyeztessek időpontot a szervizükkel és ott cseréltessem ki a régi gumit újra; biztos lehettem benne, hogy szakértők végzik, főleg, hogy erre a munkára 6 hónap garanciát is adtak! Én a mai napig nem bántam meg, hogy a MotorTire-től rendeltem és biztos, hogy a későbbiekben is fogok. Ha pedig te is hasonló gondokkal küzdesz: motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire!

Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik - MotorTire