Az éttermeket és a bio reform élelmiszereket is kedvelem

Azért is szeretek eljárni itthonról ebédelni vagy vacsorázni, mert a legegyszerűbb napba is különleges hangulatot tud csempészni, másfelől, ha nem egyedül költjük el, akkor egyben csodás közösségi élménnyé is válhat. Mióta felnőtt vagyok, sajnos nincs annyi időm a barátaimra, mint kamaszként vagy egyetemistaként, így gyakran ebédszünetben futunk össze és vitatjuk meg szűk egy órában az élet nagy dolgait. A vacsorák pedig különösen nagy kedvenceim, hiszen ott sokkal szabadabb az időkeret, és egy-egy elfogyasztott pohár bor miatt sem néz rád senki rosszalló tekintettel. Természetesen az étterem kiválasztásánál figyelek arra, hogy helyi, friss alapanyagokkal dolgozzanak, és az esetek többségében nem a nehéz fogásokat részesítem előnyben az egészségem érdekében.

Ha már egészség – meg kell említenem a kedvenc webshopomat, a Biocity-t, ahol többek közt Bioco termékeket is árulnak. Ez egy olyan magyar márka, ami kiváló, megbízható minőségű étrend-kiegészítőket forgalmaz. Kínálatukban megtalálhatóak többek között a szépségünk megőrzését segítő termékek (például az egészséges hajért, bőrért, körömért), az immunerősítést, stressz kezelését támogató formulák és a különböző szerveket megcélzó kapszulák és tabletták (például szív és érrendszer, ízületek és csontok, húgyutak és vese, illetve epe és máj). A számos vitamint tartalmazó készítmények kiváló kiegészítései egy egészséges étrendnek, a komplex formulák esetén pedig több legyet üthetünk egy csapásra.

De nem csak étrend-kiegészítők és a Bioco terén kínál remek ajánlatokat a Biocity, ugyanis a Bioco-n felül számos más hasznos vitamint és ásványi anyagot, növényi kivonatot tartalmazó termékük van. Emellett hatalmas a kínálatuk reform élelmiszerek és drogériás árucikkek terén is (utóbbi csoporton belül arc-, test- és hajápoló termékeket találhatunk, emellett egyéb piperéket és öko háztartási cikkeket, például mosogató-, mosó- és tisztítószereket).

A reform élelmiszerek között találhatunk szárazárukat (például tésztákat, lisztkeverékeket, magvakat és gabonaféléket), emellett kávét, kakaót, magvakat és aszalványokat, ugyanakkor szószok, mártások, szirupok, öntetek között is bőven tudunk válogatni. Az olyan élelmiszerek sem hiányozhatnak a kínálatukból, mint a különféle pástétomok és konzervek, valamint az édességek és rágcsálnivalók. Ha szeretnénk, nem csak kategória, hanem márka szerint is megtekinthetjük a termékeket, ahogyan az oldal szélén található szűrők is segítségül szolgálnak az online vásárlás során.

Az élelmiszerek és a háztartási cikkek döntő részét évek óta a Biocitytől szerzem be, így csak ajánlani tudom őket mindenkinek!