Az éttermek már kezdtek unalmassá válni

Eddig mikor céges programokról volt szó, általában csak addig jutottunk, hogy elmentünk valamilyen étterembe közösen. Nem azt mondom, hogy ezeket nem élveztük, de egy idő után azért ez már unalmassá tud válni. Főleg mert már lassan minden stílusú étteremnek a vendégei voltunk.

A cégnél én vagyok az embererőforrásokért felelős menedzser, így pontosan tudom mennyire is fontos az, hogy a dolgozóknak változatos és emlékezetes rendezvényekkel, eseményekkel kedveskedjünk.

Ezért kezdeményeztem egy találkozót a legfelsőbb vezetéssel, hogy mi lenne, ha az egyik szokásos éttermes programot lecserélnénk valami másra. A cég egyik részlege pár hét múlva úgyis ellátogatna egy olasz étterembe, így ez kiváló alkalom lenne ahhoz, hogy helyette kitaláljunk valamit. Hallottam onnan pár embertől, hogy alig van kedvük elmenni arra a helyre és inkább csak illemből teszik ezt. A cégvezetést sikerült meggyőznöm arról, ki kell találni valami mást. Azt a feladatot kaptam, hogy pár hét alatt ki kell találnom valami sokkal izgalmasabb megoldást a részleg dolgozóinak a szórakoztatására.

Végül az internetet használtam megoldásként, amin rá is találtam a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ weboldalára. Már első pillantásra is azt éreztem, hogy rátaláltam a legjobb csapatépítős lehetőségre, de azért szerettem volna alaposabban is körül járni ezt a honlapot.

Ez az internetes felület alaposan informál minket arról, hogy miért érdemes minden vállalatnak ezeket a balatoni programokat választani. A céges tréningek és rendezvények tőlünk nyugatabbra már régebb óta jelen vannak, hiszen ott már régen rájöttek ezeknek a különböző kedvező hatásairól. Ez a balatoni szolgáltató ezt a trendet vezeti be és valósítja meg a magyar tengernél, így ez a lehetőség már minden magyarországi cég számára könnyedén elérhető.

Mit is nyerhet egy vállalkozás egy ilyen csapatépítő tréninggel?

Elsősorban a dolgozók elégedettségét növelhetjük ezzel, amiből egyenes következik a vállalathoz való elkötelezettségük. Végeredményben egy sokkal motiváltabb munkaerőt tudhat így magának egy vállalkozás. Arról nem is beszélve, hogy itt tényleg bármelyik cég megtalálhatja a számítását. Teljesen mindegy, hogy milyen csoporttal is érkezünk ide. Akár idősebb, akár fiatalabb a munkaerőnk, egészen biztos, hogy egy balatoni hajós programban mindenki megtalálja a szórakozását. Ez már csak azért is igaz, mert sok választási lehetőséget kínál a számunkra ez a fantasztikus szolgáltató.

A https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ weboldalán mi magunk is láthatjuk a sok lehetőséget a programokat tekintve. Ezek között vannak sportosabbak, és olyanok is, melyek inkább a pihentető élményt célozzák meg jobban. Itt minden az ügyfelek elképzelésein múlik, melyeket ez a kiváló csapat a lehető legmagasabb szinten teljesít.

Mikor első alkalommal tekintettem át ez az oldalt, arra gondoltam, hogy egy vitorlás programot fogok kiválasztani, de aztán eszembe jutott, hogy a csapat tagjai meglehetősen fiatalok és sportosak. Ezért végül arra jutottam, hogy a SUP féle csapatépítéses programot választom ki.

A többiektől hallottam, hogy nagyon jól szórakoztak. Különböző játékokban vettek részt. Az egyik ilyen játék egy gyorsasági verseny volt, ahol bójákat kellett gyorsabban megkerülni, mint a másik csapatnak. Volt egy olyan játék is, ami inkább az ügyességet követelte meg a résztvevőktől. Persze arra is teret adtak a jelenlévőknek, hogy szabadon szórakozzanak és pancsoljanak.

Egészen biztos vagyok benne, hogy a vállalat működése sokkal produktívabbá fog válni, hogy ha rendszeresen ki küldjük oda a dolgozókat a különböző balatoni programokra.