A selfie gép bérlés bármilyen rendezvényt tökéletessé tehet

Az éttermünk hatalmas mérföldkőhöz közelít. Idén lesz ugyanis a tíz éves évfordulója annak, hogy először megnyitotta kapuit a magyar konyha rajongói előtt. Természetesen egy ekkora jubileumot méltóképpen szeretnénk megünnepelni. Az alapnak tűnik, hogy különböző kedvezményeket kínálunk, illetve ebédre és vacsorára beváltható vouchereket sorsolunk ki. De emellett a születésnap hétvégéjén hatalmas szülinapi bulit is tervezünk. Erre a bulira kerestem olyan egyeid és kreatív ötleteket, amik minél nagyszerűbb élményt szerezhetnek majd azoknak, akik ellátogatnak hozzánk. A keresgélés során a selfiegep.hu weboldalának köszönhetően megismerkedtem a selfie gép bérlés lehetőségével, ezzel együtt pedig szerintem megtaláltam azt, ami a tökéletes bulihoz kell.

Egy selfiegép bármilyen eseményt örök emlékké változtat

A selfie gép bérlés egy olyan nagyszerű lehetőség, aminek köszönhetően bármilyen eseményt (legyen szó esküvőről, céges buliról, egy születésnap megünnepléséről, vagy bármi másról) örök emlékké változtathatunk. A selfiegép segítségével ugyanis résztvevőként bármilyen buli legjobb pillanatait eltehetjük a zsebünkbe fénykép formájában, vendéglátóként pedig olyan egyedi és kreatív ajándékot adhatunk a velünk ünneplőknek.

A selfiegep.hu weboldalán megtudhatod, mi is az a selfiegép

A selfiegép fogalma nekem is teljesen új volt, amikor rátaláltam a selfiegep.hu weboldalra. A weblapnak hála azonban hamar megtudtam, mi is ez pontosan.

A weboldalról kiderül, hogy a selfiegép tulajdonképpen egy hordozható, kis helyen (mindössze 3×3 méteren) is elférő, de mégis professzionális minőségű fényképek készítését garantáló fényképautomata. A szerkezet a képek készítése mellett azonnal ki is tudja nyomtatni azokat. Illetve digitális formában is el tudja tárolni, hogy az emlékek valóban örökké tarthassanak.

A selfiegép kezelése nagyon egyszerű. Csupán meg kell nyomin egy gombot az erre lehetőséget adó érintőképernyőn, és már pózolhatunk is a nagyszerű képekhez. A gép pedig mindössze pár másodperc alatt le is kap minket, illetve ki is nyomtatja a fotót. Egyszerű használatának köszönhetően egy ilyen gép valóban emeli a szórakozás fényét.

Ezt jelenti a selfie gép bérlés a selfiegep.hu-nál

A selfiegep.hu weboldalon természetesen nem csak arra van lehetőségünk, hogy megismerkedjünk a selfie gép fogalmával. Hanem selfie gép bérlés is intézhető, ami a selfiegep.hu ajánlata esetében egy komplett szórakoztató csomagot jelent, ami bármilyen összejövetelen remek ötlet lehet.

A selfiegep.hu-nál a selfie gép bérlés nem csak egy fotóautomata biztosítását jelenti. Hanem egy komplett szolgáltatást. Ebben benne van az, hogy a cég munkatársai már a bérlés kezdeti időpontja előtt egy órával kitelepülnek a helyszínre, hogy a bérlés kezdetére már álljon a komplett fotósarok. Ugyanis a fényképeket készítő és nyomtató gép mellett a cég vicces kiegészítőket is a bérlők rendelkezésére bocsát, amikkel még nagyszerűbb képek készülhetnek.

A selfiegep.hu arra is lehetőséget ad ügyfeleinek, hogy a készülő képeket további szolgáltatások segítségével még egyedibbé tegyék. Előzetes egyeztetés után például el tudják intézni, hogy a képek egyedi keretet kapjanak, amelyen például olvasható az adott rendezvény neve vagy időpontja. A fotófal bérlés szolgáltatás igénybe vételével pedig megoldható, hogy az alapértelmezett fehér háttér helyett a képek valamilyen (az adott esemény hangulatát tükröző) háttérrel készüljenek.

A selfie gép bérlés tehát egy olyan ötletes lehetőség, amellyel bármilyen rendezvényt örök emlékké változtathatunk. Ráadásul olyan ajándékokat adhatunk a résztvevőknek, amelyek nem válnak nagyon hamar fölösleges porfogókká.

Ha te is azon gondolkodsz, hogyan tehetnél még tökéletesebbé egy rendezvényt, ajánlom, hogy gondolkozz el azon, hogy nem lenne-e jó ötlet egy ilyen szuper, mini fotóstúdió. Ha pedig egy olyan csapatra vágysz, akik készek minden ezzel kapcsolatos álmod valóra váltására, akkor irány a selfiegep.hu!