A jó étlap már félsiker

Ha betérünk egy étterembe, akkor elsőként a bent ülő vendégeket, a berendezést, a falon lévő képeket és a dolgozókat vesszük észre. Itt születnek meg az első benyomásaink. Ezt követően a pincér leültet bennünket egy szabad asztalhoz, és elénk teszi az étterem étlapját. Ha az étlap igényes papírra van nyomtatva, szép a kinézete és minden mondat helyesen van leírva, akkor máris elnyerték a tetszésünket, máris szívesebben rendeljük meg a reggelinket, ebédünket, vagy éppen vacsoránkat.

A nyomtatóalkatrész.hu kínálatában vannak patronok, tonerek és persze fotópapír is. A fotópapírra azért lehet szükség, mert a falra helyezendő képeket ezekre a legkönnyebb kinyomtatni. Patronra vagy tonerre minden típusú dokumentum elkészítéséhez szükség van, legyen szó étlapról vagy fényképről.

fotópapír

A honlapon két sorban helyezkednek el a menüpontok. Az első sorban olvasható, hogy “kiszállítás”, “kapcsolat” és “blog”. Alatta közvetlenül az látható, hogy “toner”, “tintapatron”, “egyéb lézerkellék”, “festékszalag és film”, valamint “papír”. A kék-zöld színű oldal könnyen átlátható, és keresőfelülettel is rendelkezik. Ez utóbbi azok számára lehet hasznos, akik nem érnek rá böngészgetni az oldalon, viszont tudják azt a néhány kulcsszót, amivel pillanatok alatt megtalálhatják a keresett termékeket. Jelentős kedvezményt kapnak, akik egyszerre többet is vásárolnak. Ha kettőt vesz, máris alacsonyabb lesz a termékek darabára, ha pedig hármat, akkor még nagyobb engedményre számíthat.

Ingyenes a kiszállítás minden egyes termék esetén, azonban meg kell említenem, hogy a minimum rendelési érték 5000 forint. A kiszállítás idejét mindig feltüntetik a termékek mellett. Ha egy zöld pipát lát, akkor nem fog több időt igénybevenni a kiszállítás mint egy-két nap. Ha ciánkék pipa van az adott termék mellett, akkor 1-4 munkanapon belül fog megérkezni az alkatrész. A narancssárga homokóra azt jelzi, hogy pontosan nem tudják még, hogy mennyi időt fog igénybevenni, de mindenképpen értesítenek róla e-mailben. A kiszállítással megbízott cég reggel nyolc és délután öt óra között kézbesíti a csomagokat, de ez alól külön kérés esetén időnként tudnak kivételt tenni.