A csőtörés helyének megállapítása nagyobb kihívás, mint gondolnánk!

Épp céges vacsorán voltam egy szuper étteremben, amikor szóba jött, hogy az egyik kollégánőmnél a minap csőtörés volt. Velem szerencsére ilyen még sosem történt, éppen ezért nagyon érdekelt a téma és próbáltam minél több infót megtudni tőle. Kiderült, hogy ő a vizszereles.net céget hívta segítségül, mert ők villámgyorsan ki tudnak érni Budapesten és Pest megyében. Vészhelyzet esetén akár 1-2 óra alatt is a helyszínen teremnek és megkezdik a munkát. Természetesen az első lépés ilyenkor mindig a csőtörés helyének megállapítása, mert az nem mindig egyértelmű. Sőt, sok esetben nem is ott lesz a törés vagy repedés, ahol elkezdődött a beázás.

Annak ellenére, hogy remélem sosem lesz nálam csőtörés, elmentettem a számukat és megjegyeztem a nevüket a böngészőben. Biztos, ami biztos, hiszen egy jó vízvezetékszerelő mindig jól jön. Értesüléseim szerint pedig ők nem csupán csőtörés elhárítással foglalkoznak, hanem egy nagyon széles szolgáltatás palettát vonultatnak fel. Egészen az apróbb vízvezeték szerelési munkálatoktól, a duguláselhárításon át a kompeltt vízvezeték rendszer kiépítésig szinte mindent vállalnak. Hova tovább, akár a fűtőrendszerrel kapcsolatos problémákkal is megkereshetjük őket, hiszen a több, mint 30 éves szakértelmükkel ők már tényleg mindennel találkoztak. Fogalmazhatunk úgy, hogy profizmus a köbön!

A csőtörés pontos helyének megállapítását bízd profikra!

Egy aprócska repedéstől akár egy nagyobb lyukig, vagy egy tényleges törésig mindig hozzátartozik a csőtörés fogalmához. Nem árt azonban tudni az intő jeleket, amik erre figyelmeztethetnek bennünket otthonunkban. Ilyen például a nedves folt a falakon, melyek nem feltétlenül segítenek a csőtörés helyének megállapítása alkalmával. A legtöbb esetben ugyanis, ahogy már említettem, nem ott fog átnedvesedni a fal, ahol a tényleges törés van. A fal repedéseiben és üregeiben a víz bárhonnan és bárhova vándorolhat, így a meghatározást tényleg jobb profira bízni. Akár bontási munkálatok nélkül is meg tudják találni a gond eredetét, így nem kell komoly költségeket áldozni a hiba elhárítására.

Összességében egy végletekig megbízható csapatról beszélhetünk, akik a rájuk bízott munkát a legnagyobb körültekintéssel végzik el. Precízek és pontosak, számukra első az ügyfél. Éppen ezért kereshetjük őket bármikor és 1-2 órát belül a helyszínen is teremnek vészhelyzet esetén. Csak ajánlani tudta őket a kolléganőnk, és én is tovább fogom vinni a jó hírüket.