Freskó terem

KÉPGALÉRIA

Téli kert, terasz

KÉPGALÉRIA

Rendezvényterem

KÉPGALÉRIA

Catering

KÉPGALÉRIA

Esküvői rendezvények

Álmodja meg esküvőjét, és mi életre keltjük az álmait.

Tegye emlékezetessé élete legfontosabb és legszebb napját. Válasszon a különleges alkalomra különleges helyszínt egy igazán meghitt környezetben, a Budai vár centrumában található Budavári Mátyás étteremben.

Ha Ön úgy dönt, hogy az esküvői rendezvényt külső helyszínen szeretné lebonyolítani, a Budavári Mátyás Catering csapata ebben az esetben is készséggel segít Önnek a megvalósításban.

Egyedi alkalomhoz egyedi ajánlat!

Az esküvői rendezvény megvalósítása számunkra is különleges alkalom. Találkozzon velünk, jöjjön el hozzánk, ismerkedjen meg a helyszínnel, a lehetőségekkel. Mondja el kívánságát, és ha meggyőződött arról, hogy jó helyen jár, mi örömmel vállaljuk a csodás nap megvalósítását.

Esküvő a Hess András rendezvényteremben

Egyedi hangulatot sugárzó, külön bejárttal rendelkező, felújított rendezvénytermünkben lehetőség van akár 170 fős esküvői rendezvény lebonyolítására is.

A rendezvényterem alapterülete 430 m2, utca frontra és kertre néző ablakai miatt természetes fény. A rendezvényterem az Önök igénye szerint rendezhető be. A zenekar számára színpad került beépítésre.

Étkezési formák: 

  • svédasztalos
  • tányérszerviz

Férőhely:

  • Körasztalos berendezés esetén: 150 főig
  • Tábla asztalos berendezés esetén: 170 főig

Esküvő egész évben, a Téli kertben

Hangulatos udvarról nyíló elszeparált különtermük, egész évben alkalmas kisebb esküvői rendezvények, illetve étkezések lebonyolításra. A Téli kert választása esetén megtudjuk nyitjuk vendégeink számára az udvari terasz rész, ahol igény szerint pl. italbár, stb. berendezésére is van lehetőség.

Férőhely: 

  • Svédasztalos étkezés esetén: 40 fő
  • Ültetett étkezés esetén: 40 fő

Esküvő külső helyszínen

Ha Ön úgy dönt, hogy az esküvői rendezvényét külső helyszínen szeretné lebonyolítani, a Budavári Mátyás Catering csapata ebben az esetben is készséggel segít Önnek a megvalósításban.

Cégünk 25 éves múltra tekint vissza. Nagy örömmel tölt el minket, hogy Partnereink igénye és kérése szükségessé tette, hogy szolgáltatásunk külső helyszínen is elérhető legyen.

Szakmailag képzett, gyakorlott és összeszokott csapattal dolgozunk. A legnagyobb és legszélesebb palettát felvonultató catering eszköztárral rendelkezünk, ezért partnereink számára költséghatékony megoldást tudunk kínálni. Catering üzletágunk kiszolgálására külön konyhai háttér áll rendelkezésünkre.

Cégcsoportunk több ezer főig képes kiszolgálni rendezvényeket. Választékunkban megtalálható pl. Hollóházi porcelán, Schönwald,WMF evőeszköz stb.

Az eszközválasztási lehetőségek gyakorlatilag kimeríthetetlenek, a rendezvények jellegéhez választhatóak.

A Budavári Mátyás service csapata készséggel áll rendelkezésére.

Kérje ajánlatunkat! Elérhetőségeink megtalálhatók a kapcsolatok menüpontban.