Freskó terem

KÉPGALÉRIA

Téli kert, terasz

KÉPGALÉRIA

Rendezvényterem

KÉPGALÉRIA

Catering

KÉPGALÉRIA

Hiba
  • JFolder::create: Az elérési út nem open_basedir elérési utakon van

Étlap tartalom

LEVESEK

Idény krémleves leves gyönggyel 900.-
Falusi húsleves csigatésztával 900.-
Magyaros burgonyaleves 900.-
Harcsa halászlé bográcsban 1.800.-
Bogrács gulyás 1.600.-

 

ELŐÉTELEK

Libamájas tepertőkrém lilahagymával 2.800.-
Magyaros vegyes ízelítő 2.500.-
Vegyes Sajttál 2.500.-
Lecsó kolbásszal, friss kenyérrel 2.800.-

 

HÚS NÉLKÜLI ÉTELEK

Sajtos juhtúrós sztrapacska 2.400.-
Dióval töltött camembert sajt áfonyával 2.500.-
Spárgás gratin mignonok hollandi mártással 2.400.-

 

FŐÉTELEK

Citromborsos lazac steak, grillezett zöldséggel 4.200.-
Harcsapaprikás fokhagymás csuszatésztával 3.700.-
Mustáros olívás pácban érlelt csirkecsíkok saláta ágyon 3.600.-
Rántott csirkemell filé reszelt sajttal, sültburgonyával 3.600.-
Paprikás csirkecomb filé, galuskával 3.400.-
Bakonyi sertésborda házi galuskával 3.600.-
Vegyes rostonsült (csirkemell, sertésborda, bélszín) burgonyával 5.100.-
Fokhagymás bárány steak grill zöldséggel 4.500.-
Marhapörkölt sósburgonyával 3.600.-
Cigánypecsenye hasábburgonyával 3.600.-
Bécsi szelet hasábburgonyával 3.600.-
Borjúpaprikás galuskával 3.400.-
Konyakos zöldborsos bélszín csíkok krokettel 4.500.-
Bélszínszeletek tejfölös lángocskákkal, barbecue szósszal 4.500.-
Bélszínszeletek magyarosan, chipsburgonyával 4.500.-
Narancsos rozé kacsamell krokettel 4.200.-
Vörösboros vaddisznó pörkölt meggyes krokettel 4.200.-

 

SALÁTÁK

Budavári kevert saláta tál (mozzarella, főtt tojás) 1.600.-
Friss vegyes saláta 1.200.-
Házi vegyes savanyúság 900.-
Paradicsomsaláta 800.-

 

DESSZERTEK

Somlói galuska 800.-
Túrós palacsinta vanillía tükrön 900.-
Rétes 800.-
Extra szószok, köretek 500.-

 

Tóth János      Paulus Zsolt
tulajdonos    

ügyvezető